ACTIVA ORRIOLS

Estratègia Integral Participativa del barri d’Orriols, València

redacció participativa del document

Activa Orriols és una iniciativa de la Regidoria de Participació i Acció Veïnal de l’Ajuntament de València que pretén identificar de manera col·lectiva els reptes de futur que enfronta Orriols, així com les accions que permetrien potenciar el seu desenvolupament i millorar la qualitat de vida dels veïns i veïnes del barri.

El objetivo de la planificación estratégica integrada es mejorar la calidad de vida de los espacios urbanos de una manera global, abordando las diferentes dimensiones de forma conjunta y tratando de optimizar los recursos propios disponibles.

Desde noviembre de 2016 a febrero de 2017 se abrirán espacios para la participación que facilitarán el trebajo colaborativo del documento. Éste servirá de hoja de ruta para futuras políticas públicas municipales en el barrio de Orriols.

 

àrees temàtiques

Activa Orriols treballarà fonamentalment qüestions prioritàries per al barri, com són l’habitatge, l’espai públic, o l’ocupació i el comerç. No obstant això, de manera transversal, es treballarà també en la consolidació de la cultura participativa i en la promoció de l’apoderament ciutadà, tractant de posar en valor la interculturalitat com a principal actiu del barri.

ESP
Vivenda
Espai públic
Comerç i ocupació
VIV

Noticies

El dia a dia de l’estratègia