Primera reunió del grup motor

gm1-4

El passat dimecres 2 de novembre va tenir lloc al Centre d’Activitats de Persones Majors d’Orriols la primera reunió del grup motor.

Després d’una breu presentació, es va treballar amb entitats i ciutadania que assistia a títol invidual en la realització d’un sociograma per identificar els diferents grups socials o col·lectius organitzats que encara no s’han acostat a la proposta, per tal de millorar aquesta mancança.

A continuació, es va definir de manera col·lectiva quins són els límits perceptius sobre el barri, una cosa fonamental a tenir present per a la delimitació de l’àmbit d’actuació de l’estratègia. Aquesta demarcació intenta respondre al sentiment de pertinença que es desenvolupa per part dels habitants d’Orriols més enllà de les delimitacions administratives.

Finalment, i abans del tancament de la sessió, es va procedir a distribuir les tasques de difusió entre les persones assistents i implicades en la difusió del projecte al barri.

Si tens interès a assistir com a membre del grup motor, t’esperem els dies de reunió a les 19: 00h a el Centre Municipal d’Activitats de Persones Majors d’Orriols. Carrer Sant Joan de la Penya nº3.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *