Primer taller: presentació i auto-diagnòstic

t1-3

El divendres 11 de novembre va tenir lloc al Centre Municipal d’Activitats de Persones Majors el primer taller obert que estructura la participació de la ciutadania en l’estratègia de desenvolupament urbà Activa Orriols.

Després d’una breu presentació inicial a entitats de barri i a persones que acudien a nivell personal, es va procedir a treballar el diagnòstic del barri al voltant de taules temàtiques que aborden les diferents dimensions que té present l’estratègia: habitatge, espai públic, comerç i ocupació. Durant un parell d’hores es va treballar de manera col·lectiva en la identificació de debilitats i fortaleses internes que posseeix Orriols, així com en les oportunitats i amenaces que es perceben com externes.

Aquest diagnòstic servirà de base per desenvolupar el proper taller obert el dia 2 de desembre, quan es procedirà a treballar sobre les propostes ciutadanes estructurades en les àrees temàtiques anteriorment esmentades.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *