Segon taller d’ActivaOrriols: Proposa

REDES2-T2.2

El proper 2 de desembre l’estratègia integral participativa que s’està desenvolupant al barri d’Orriols http://activaorriols.valencia.es/ promou la recollida de propostes ciutadanes a través d’un taller obert. Es tracta d’un dels punts fonamentals on la ciutadania podrà formar part activa de la formulació de línies d’actuació i solucions en els temes d’habitatge, espai públic, comerç i ocupació.

El divendres 2 de desembre tindrà lloc al Centre Municipal d’Activitats de Persones Majors del barri d’Orriols el segon taller obert que estructura part de la participació de la ciutadania en l’estratègia de desenvolupament urbà Activa Orriols.

Després d’unes fases prèvies on es va treballar de manera col·lectiva en la detecció de problemes i reptes que assumeix el barri, la redacció d’anàlisis tècniques i la definició d’un diagnòstic, s’afronta aquesta fase propositiva des d’una àmplia perspectiva de la problemàtica d’Orriols. Es tracta d’un dels punts fonamentals on la ciutadania podrà formar part activa de la formulació de línies d’actuació i solucions en els temes d’habitatge, espai públic, comerç i ocupació.

T’hi esperem!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *