Vídeo resum d’Activa Orriols

we_t1

Recull el treball realitzat en els tallers oberts d’Activa Orriols, una iniciativa de la Regidoria de Participació i Acció Veïnal de l’Ajuntament de València per a identificar de manera col·lectiva els reptes de futur que enfronta el barri d’Orriols, així com les accions que permetrien potenciar el seu desenvolupament i millorar la qualitat de vida dels veïns i veïnes del barri.

Des de novembre de 2016 a febrer de 2017 es van obrir aquests espais per a la participació que van facilitar el treball col·laboratiu al voltant del diagnòstic integral, la redacció d’ropostes i la seva priorització. L’elaboració d’aquest document servirà de full de ruta per orientar les futures polítiques públiques municipals en el barri d’Orriols.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *